Stiri

Acasă > Stiri > Conţinut
Normele privind inspecția aeriană marină și cerințele tehnice
Oct 31, 2017

Marinele airbag-uri sunt utilizate pe scară largă în nava pe apă, solare, alte transporturi grele, lucrări de instalare subacvatică în domeniul plutitor. În nava modernă are un rol foarte important, atunci știi care este inspecția standard a airbag-urilor marine? Cerințele tehnice ale airbag-ului marin și ce? Aici, pentru a urma Xiaobian împreună pentru a înțelege standardele de inspecție și tehnologie a Airbag navei revendicare. În cazul în care

Standard pentru inspecția airbagurilor marine

În conformitate cu noul standard industrial, airbag-ul marin umflat la valoarea presiunii de lucru, la o oră după scăderea presiunii nu trebuie să fie mai mare de 5%. De asemenea, puteți utiliza săpun pentru a șterge suprafața, pentru a observa dacă a apărut bule. Din standardele de inspecție ar trebui să se bazeze pe standarde industriale și pe standarde de afaceri specifice, unul după altul, care include, în principal, următoarele: (1) țesături din cordon. Proprietățile materiale ale țesăturii din cordon se găsesc în certificatul de inspecție din fabrică al fabricii de țesături din cordon. Rezistența la rupere a tracțiunii de 21 kg (f), care este cerințele minime, capacitatea ridicată de rulare ridicată a rezistenței la tracțiune a trabajului de aer a atins 31 kg (f). Densitatea cablului necesită 95 de perdele la o lățime de 10 mm. (2) cauciuc. Performanța de cauciuc, în general, prin cerințele profesionale ale standardelor naționale cu testul instrumentului, privim din exterior, suprafața trebuie să fie netedă și luminată, fără peeling, fără crăpături și bule, fenomen greu de piele. (3) producătorii de procese. Ar trebui să existe un echipament special de formare adezivă și vulcanizare și muncitori instruiți, fiecare strat de perdea trebuie compactat, nu poate avea bule de aer, nu poate fi sulf și sulf, pentru a vedea culoarea gri, atingerea mainii, poate lăsa un dent, sulful este coloidal dur, elasticitatea slabă, a fost negru și roșu. (4) etanșeitatea la aer. În conformitate cu noul standard industrial, airbag-ul marin umflat la valoarea presiunii de lucru, la o oră după scăderea presiunii nu trebuie să fie mai mare de 5%. De asemenea, puteți utiliza săpun pentru a șterge suprafața, pentru a observa dacă a apărut bule.

Cerințe tehnice pentru airbagurile maritime

Conform CB / T 3795-1996, proviziile airbag-ului marin ar trebui să îndeplinească cerințele tehnice 1, diametrul deviației de mărime și abaterea efectivă a lungimii de -2% --- + 2%, lungimea totală a deviației de -4% - 4%, 2 conform prevederilor CB / T 3795-1996 trebuie să îndeplinească cerințele tehnice 1, diametrul deviației de mărime și abaterea efectivă a lungimii de -2% --- + 2%, lungimea totală a deviației - 4% --- + 4%, 2, cantitatea de deformare elastică cu 1,2 ori presiunea de lucru pentru a face presiunea experimentală, diametrul deformării nu este mai mare de 5% 3, factorul de siguranță al factorului de siguranță nu mai mic decât 4.54, etanșeitate la aer 1h, buck mai puțin de 5% Aspectul necesită linii netede, fără crăpături și bule, piele grea, amestecate cu impurități și murdăria evidentă și alte defecte de vedere. 6, dispozitivul gonflabil de siguranță pe pompă trebuie instalat pe supapa de siguranță, presiunea de pornire a supapei de siguranță ar trebui să aibă o presiune de lucru de 1,25 ori.





Qingdao Shenxing airbag ProducatorTelefon: +86-18663978771